Image module

DJI Inspire 2

Felépítése: A váz magnézium és alumínium keverékéből áll, és carbon szálas karokkal rendelkezik. Konfiguráció: Optikai érzékelő rendszer, 2 tengelyes FPV kamera, és számos kamerát támogató rendszer. Motorok: 108km/h maximális sebesség, 2kg felhajtó erő/motor, 15"-es propellerek, 27 perc maximális repülési idő. Akkumulátor: Kettős akkumulátor, önmelegítés, redundáns akkumulátor, 98Wh.
Image module

DJI Phantom 4 PRO

Felbontás 4K, Kivitel: Ready to Fly, Max. repülési idő: 29 perc Rotorok száma: 4
Image module

DJI Phantom 4 AGRO

Kifejezetten a mezőgazdasági felmérésekhez készült, NDVI kamerával ellátott gép.
Image module

DJI Osmo PLUS

Az Osmo+ egy korszerűsített stabilizátorral van ellátva, ugyan úgy, ahogy az Osmo is, mely technológiának köszönhetően a kamera stabil marad, mozogjunk bárhogyan. Legyen szó élő közvetítésről vagy az első film elkészítéséről, az Osmo+ segítségével profi videókat tudunk kiadni a kezünkből.
Image module

DJI Ronin MX

Az IMU-nak és az erőteljes motoroknak köszönhetően, hatékonyan ellenáll a nagyobb G hatásnak is. A Ronin-MX úgy lett megtervezve, hogy akkor is megmaradjon a stabilitás, ha drónra vagy mozgó járműre van rögzítve. Amennyiben az M600-ra van felszerelve, akkor közvetlenül kommunikál a repülésvezérlővel, ill. ha egyéb járműre, akkor egy opcionális GPS modulhoz lehet csatlakoztatni, így még nagyobb stabilitást tud biztosítani.
Image module

Canon EOS 5D MkIV

Egyszerre gyors, gyenge fényviszonyok között is alkalmas nagyszerű teljesítményre és kiemelkedő felbontásban tud videót rögzíteni.Az EOS 5D Mark IV az első olyan EOS-fényképezőgép, amely az újdonságnak számító Dual Pixel RAW fájlformátumot használja, lehetővé téve, hogy a képek utómunkája során korrigálni lehessen az élességet, el lehessen tolni a háttérhomályosítást, vagy csökkenteni a szellemképet.
Image module

Canon EOS 80D

Lenyűgöző sebességének, könnyű kezelhetőségének és innovatív technológiai megoldásainak köszönhetően ez a sokoldalú Canon EOS 80D wifis DSLR ideális társ a fotózás új területeinek felfedezéséhez és lenyűgöző, kreatív munkák készítéséhez.
Image module

Canon L sorozatú professzionális lencsék

Munkánk során a Canon gyári, L sorozatú, professzionális objektívjeit használjuk.
Image module

GoPro HERO5 Black kamerák

A Hero 5 Black az eddigi legerősebb és a legkönyebben használható kamera, hála a 4K felbontásnak, a hangvezérlésnek, a gyorsgombos funkciónak, az érintőkijelzőnek valamint a vízálló kialakításnak. Képstabilizált videók, kristálytiszta hang, professzionális minőségű felvételek GPS kombinációval teszik a Hero 5 Black-et a legjobb GoPro kamerává. Az elkészített felvételeket közvetlenül képes feltölteni a GoPro Plus felhőbe, így biztosít könnyű elérést a telefonnal.
Image module

Sennheiser AVX mke2 mikroportok

A ma kapható legjobb minőségű, digitális mikroportok.
Image module

RODE professzionális mikrofonok

Rode VideoMic Pro Rycote: kondenzátor mikrofon: "shotgun" (puska) típus, videókamerákhoz, új 1/2" kondenzátor kapszula, 3.5 mm mini Jack csatlakozó, mono kimeneti jel két csatornán, saját zaj csak 14dB, szuper kardioid iránykarakterisztika, nagyobb érzékenység, kristálytiszta hangzás, széles dinamika tartomány.
Image module

Manfrotto állványok és rögzítők

Az egyik piacvezető márka legjobb állványait használjuk.
Image module

Apple iMac, MacBook Pro és tabletek

Az Apple ökoszisztéma mindig a professzionális grafikai és videós munkák éllovasa volt. Nincs ez másképp napjainkban sem. Mi is a legprofesszionálisab Final Cut Pro X videóvágó rendszert használjuk, mellyel igazi Hollywood-i sikerfilemeket is készítenek.